Zdravi otroci – dobra prihodnost!

Programi

4-8 let, začetnice Prvi koraki v svet ritmične gimnastike. Program za začetnice, ki vključuje spoznanje osnovnih elementov ritmične gimnastike, baleta, akrobatike ter učenja vaj s kolebnico, obročem in žogo.

Rekreacijski program Program je usmerjen v spoznanje gimnastike, tehnike rokovanja z rekviziti ritmične gimnastike , osnove akrobatike, baleta, stretching in zanimive aktivne igre. Rekreacijski program Favorit ESTE priporočamo vsem dekletom, ki želijo pridobiti lepo postavo, postati bolj gibčne in elegantne. .

Do 10 let Nadaljevalni program za dekleta do 8. leta. Udeležba na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih v ritmični gimnastiki v skupinskih sestavah in posamezno. Tekmovanja v kategoriji ” Mlajše deklice”. (treningi 2-3 krat tedensko)

9-10 let Nadaljevalni program za 9 in 10 let stara dekleta. Udeležba na tekmovanjih v skupinskih sestavah in posamezno v kategorijah z rekvizitom ali brez.Tekmovanja v kategoriji ”Deklice”

Nadaljevalni program za dekleta od 9. do 16. leta. Udeležba na tekmovanjih posamezno z rekvizitom. Tekmovanja v kategoriji ”Kadetinje”( Pre-Junior international), ”Mladinke”( Junior- international) in “Članice” ( Senior).

Program vsebuje individualno vadbo z trenerjem.Velika prednost individualnih treningov:
– poudarek na manjkajočih fizičnih sposobnostih, kot so moč, giblivost, hitrost
– korekcija tehnike rokovanja z rekviziti
– sestavljanje novih vaj za tekmovanja in nastope
– večje zadovoljstvo in uspešnost tekmovalke

Želiš postati del naše zgodbe?

PRISTOPNA IZJAVA 2022-23

Naši pokrovitelji